Wingflyproducten Co.Ltd

 

Super Schakelaar & Ontwikkelaar. Innovatie, Betrouwbare Kwaliteit!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wingfly Products Co.Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Katoenen Denimstof voor verkoop
Het product is in zeer goede kwaliteit. Betaalbare prijzen. bij hier het worden van denimlevering zou adviseren.

—— Dylan

Allen volkomen! De orde wordt uitgevoerd op 10 wijst op van 10! Lange tijd betwijfeld, koos zorgvuldig de stof, uitgaf de orde. Fondsen door gebruikelijke bankoverdracht die worden overgebracht. De Alle services werkten zeer goed, of eerder boete. Ik adviseer hoogst deze leverancier.

—— Benjamin

Super goed product, op tijd verzending.

—— Christiano Jepirin

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Wingfly Products Co.Ltd Wingfly Products Co.Ltd Wingfly Products Co.Ltd
Fabrieksgebouw
productielijn
Modellen

Fabrieksgebouw

productielijn

Modellen

 • lopende band

  Co. van WingFlyproducten, Ltd is professioneel in de stof van het randdenim, met inbegrip van stoffen en beste ruwe randjeans makend zaken, en geniet van onafhankelijk de invoer en de uitvoerrecht.

   

  Het concentreren zich bij effectief het dienen van de wereldmarkt met kwaliteitsproducten en de superieure dienst! Kan u product productie, steekproefverwezenlijking, en gepaste volgorde aanbieden! Wingfly Textielco.ltd specialiseert zich in de randdenim van de leveringspremie om denimmerken te bedekken, wat hoogte betekent - de kwaliteit zelf ziet aan de high-end markt onder ogen. Het kan voor mannen gebruiken en de vrouwenjeans, nu het is populairder voor mannen jeans. En vervaardig allerlei Randdenim van 4oz aan 32oz. Het gebruikte xinjiang katoen en de aard indigo.we hebben 98 van het Ouderwetse pendelreeksen weefgetouw, kunnen meer dan 400000 yards leveren één maand, aan al verschillende behoefte van klanten kan voldoen.

   

  Andere zakken en schoonheidsproducten zijn onze nieuwe bedrijfslijn maar van onze goed-samengewerkte fabrieken, kunnen wij betrouwbaar u voorzien, kwaliteitsproducten!

 • OEM / ODM

  Wij hebben OEM/ODM de dienst.

 • R & D

  Wij introduceren nieuwe en innovatieve producten aan markt in de kortste mogelijke tijd met duidelijk productomschrijvingen. Onze dienst van de productontwikkeling voorziet u van vrijheid materialen te specificeren en het stileren te ontwerpen. Wij konden de eisen en de levering van de analyseklant sommige innovatieve concepten als tendensen van de bovenkant voor klantenkeus. Tot slot konden wij het ontwerp met de concrete details ter goedkeuring aanbieden en dan onze bekwame maakt technican de steekproeven van de prototypeontwikkeling als erkende tekeningen in de kortste tijd en in goede kwaliteit.

Contactgegevens
Wingfly Products Co.Ltd

Contactpersoon: Miss. Jessica

Tel.: 86-755-13717019264

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)